
Koláče:
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou (fotorecept)
Jednoduché rezy z lístkového cesta zaručujú chuťou, že si ich zamilujete...

Všestranný doplnok:
9 jedál s holandskou omáčkou. Podávať ju môžete k zelenine, mäsu aj rybám
Zvyčajne si ju spájame so špargľou a s vajíčkom Benedikt, ale táto univerzálna omáčka, ktorej základ tvoria žĺtky, sa hodí k viacerým pokrmom.

Bublinky na pomoc:
Užitočné tipy, ako využiť minerálku pri varení a pečení. Vylepší palacinky, koláče aj fašírky
Minerálna voda má v kuchyni omnoho širšie využitie než je len zapíjanie jedla či uhasenie smädu.

Záchrana zo špajzy:
12x rýchla večera z konzervy tuniaka
Cestoviny, šaláty, fašírky, slané muffiny... Poznáme dosť chutných dôvodov, prečo je dobré mať doma v zásobe tuniakovú konzervu.